Za ovaj recept potrebno vam je samo 4 sastojka i vruća pećnica. Meso je punjeno krem sirom i vlascem te omotano slaninom. Poslužiti možete uz kuhani krumpir i zelenu salatu.

Sastojci:

900 g pilećih prsa (bez kože, bez kostiju)

230 g krem sira omekšalog

1 žlica vlasca nasjeckanog

12 kriški slanine

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu

Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva.

2. Prepecite slaninu

U tavi na srednje jakoj vatri prepecite slaninu te ju stavljajte na tanjur obložen papirom za pečenje.

3. Sjedinite sir i vlasac

U manjoj posudi sjedinite krem sir i vlasac te ostavite sa strane.

4. Istucite pileća prsa

U vrećicu sa zatvaračem stavite pileća prsa te ih istucite batom za meso.

5. Nadjenite meso

Žlicom izgrabite smjesu s krem sirom i stavite ju na sredinu mesa, ostavljajući malo razmaka od rubova.

6. Napravite roladice

Počevši od manjeg kraja, zarolajte pileća prsa, omotajte s 3 kriške slanine i učvrstite čačkalicom. Ponovite s ostatkom sastojaka.

7. Pecite

Meso stavite u pekač i pecite 30 minuta.

8. Poslužite

Ako želite, pospite s još malo vlasca i poslužite.