ĐAKOVAČKA VINA D. D.

Change your cover photo
Upload
luka.lucic-0822
Change your cover photo
0994743645Osječko-baranjska županijaVinogradarstvoAgroBrand

Dobrodošli u našu vinariju gdje tradicija susreće suvremenu stručnost, a kvaliteta vina seže iznad svih očekivanja. Naš podrum i vinarija opremljeni su najsuvremenijom opremom za preradu grožđa i čuvanje vina, pružajući idealno okruženje za stvaranje vrhunskih pića.


S ponosom ističemo godišnju proizvodnju od 3 milijuna litara kvalitetnih i vrhunskih vina kontinentalnog karaktera. Naša vina su simbol uživanja – ugodna, pitka, svježa i živa, s pažljivo sačuvanom sortnom aromom i mirisom. Osim što su dostupna na domaćem tržištu, naša vina osvajaju i srca ljubitelja vina diljem svijeta.


Potvrda izvrsnosti Đakovačkih vina d.d. očituje se u mnogobrojnim visokim priznanjima na domaćim i međunarodnim izložbama te sajmovima.


Naša vizija poslovanja usmjerena je prema postizanju prepoznatljivosti brenda, posebice u segmentu bijelih vina. Graševina i Rizling, nositelji daljnjeg razvoja Đakovačkih vina d.d., predstavljaju vrhunsku kvalitetu koja proizlazi iz dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji većine kontinentalnih sorti bijelih vina u Hrvatskoj.


This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Agrobiznis
ĐAKOVAČKA VINA D. D.
Trgovačko društvo
Osječko-baranjska županija
Drenje
Mandićevac, Biskupa Antuna Mandića 71
Vinogradarstvo