Datum održavanja: 01.10.2021. – 03.10.2021.

Osječki sajam d.o.o. u suradnji s HGK ŽK Osijek, pod pokroviteljstvom  Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizira 24. OSJEČKI JESENSKI SAJAM, na sajamskom prostoru Pampas, u Osijeku, Šandora Petefija 204/a, u terminu od 01. do 03. listopada 2021. godine.

Sajamska priredba programski obuhvaća poljoprivredu, prehranu, graditeljstvo, stanovanje, zdravlje, ekologiju  s ciljem podizanja regionalne konkurentnosti i održivog razvoja. Osim prezentacije roba i usluga gospodarstvenika, obrtnika, OPG-ova, sajam je  prigoda za prezentaciju i razmjenu iskustava jedinica lokalne samouprave, lokalnih akcijskih grupa, tematskih asocijacija i udruga.

I ove godine, u sklopu 24. Osječkog jesenskog sajma održat će se 26. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, u organizaciji HGK ŽK Osijek. 26. Nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda dio je manifestacije Dani meda u Hrvatskoj koja će promovirati pčelinje proizvode kroz degustaciju, prodaju, stručno savjetovanje i edukativne aktivnosti.

Uvjereni smo da će ova zanimljiva i raznovrsna sajamska priredba i ove godine okupiti veliki broj izlagača. Naše dugogodišnje iskustvo i ostvareni rezultati u organizaciji prethodnih sajamskih priredbi najbolja su preporuka u donošenju Vaše pozitivne odluke.

24-osjecki-jesenski-sajam