Misija i vizija tvrtke je ojačati hrvatsko gospodarstvo, potaknuti mlade poduzetnike, i sve ostale na EKO proizvodnju, povećati izvoz domaćih proizvoda, kao i smanjiti uvoz stranih proizvoda na način na stvorimo ekološku prehrambenu mrežu unutar države, fokusirajući se na stavljanje domaćih EKOcertificiranih proizvoda na police velikih trgovačkih lanaca i općenito trgovačkih društava koji se bave prodajom prehrane.
Mi kao tvrtka imamo jako puno poslovnih partnera u mreži trgovačkih lanaca, te se bavimo posredovanjem u prodaji, distribuciji, transportu, marketingu i svim uslugama koji su potrebni za uspjeh jednog proizvođača.
Na Vama je da imate ideju, proizvodnju ili sredstva, a na nama je da Vaš proizvod stavimo na police domaćih i stranih trgovačkih lanaca, i pomognemo maksimalno u Vašem poslovanju. Tu smo za svaki financijski savjet, ili bilo koju pomoć koja Vam je potrebna ukoliko imate ideju a ne znate kako je pretvoriti u stvarnost.

Mladi smo poduzetnici željni zdravih proizvoda, poboljšanja egzistencije, očuvanja okoliša i spremni na suradnju, na obostranu korist.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime